Informatie vertrektijden PEC Zwolle

Supporters die gebruik maken van de verplichte buscombi dienen zaterdag te verzamelen bij ingang 27-28 in de ring van het Cars Jeans Stadion in Den Haag. De instapprocedure begint om 17.15 uur, waarna de bus om 17.30 uur zal vertrekken.

ADO Den Haag stelt supporters die met de auto naar het Cars Jeans Stadion komen voor de buscombi in de gelegenheid om gratis op P3 te parkeren.

Supporters die met een buscombikaart maar niet met de bus naar het stadion van PEC Zwolle gaan worden niet toegelaten tot het stadion.

Toegang tot de bus is alleen mogelijk voor supporters met een geldige ADO Den Haag (Seizoen) Club Card in combinatie met een uitgeprint E-Ticket omwisselbiljet en een geldig legitimatiebewijs. Bij het instappen zullen (Seizoen) Club Cards worden gecontroleerd. Houder van de Seizoen Club Card dient het omwisselbiljet persoonlijk te hebben aangeschaft.

Voor deze uitwedstrijd gelden de Standaardvoorwaarden van de KNVB. Dit houdt onder andere in dat het meenemen van alcoholhoudende drank niet is toegestaan. Op de heenreis zijn glas- en blikwerk in de bus niet toegestaan. Het is toegestaan om ongeopende plastic flesjes mee in de bus te nemen. Supporters bij wie desondanks toch alcoholhoudende drank wordt aangetroffen, worden niet tot de bus toegelaten.

In de bussen geldt een rookverbod. Er zal alleen op de heenweg bij een fastfood restaurant gestopt worden. Op de terugweg wordt er zonder stop naar het Cars Jeans Stadion teruggereden.

De supporters die gebruik maken van de verplichte autocombi dienen tussen 17.45 uur en 18.00 uur uitgeprinte E-ticketing omwisselbiljetten te wisselen in het MFC bij het Cars Jeans Stadion in Den Haag. Supporters wisselen in het MFC hun E-ticketing omwisselbiljet voor een toegangskaart. Er wordt tevens een parkeerkaart en de verplichte route gegeven naar het stadion van PEC Zwolle. Een verplichte autocombi omvat een regeling voor auto's die niet meer dan negen personen kunnen vervoeren. Het is niet toegestaan om op het parkeerterrein achter het uitvak van PEC Zwolle alcoholhoudende drank buiten auto's voor handen te hebben en/of te gebruiken.

Supporters die direct naar het stadion van PEC Zwolle afreizen en niet hebben omgewisseld bij het MFC in Den Haag worden niet toegelaten tot het stadion evenals supporters die teveel hebben gedronken.

Vanaf 17.00 uur kunnen supporters die naar PEC Zwolle zullen vertrekken terecht voor een bak koffie of een glas frisdrank in het MFC.

Visitors Counter

7901
TodayToday244
YesterdayYesterday245
This_WeekThis_Week489
This_MonthThis_Month4549
All_DaysAll_Days7901
3.85.10.62