Informatie vertrektijden Excelsior

Supporters die gebruik maken van de buscombi dienen op vrijdag 16 maart om 18.15 uur te verzamelen op de Schelde, nabij ingang P2, van het Cars Jeans Stadion in Den Haag. De bus vertrekt om uiterlijk 18.30 uur. ADO Den Haag stelt supporters die met de auto naar het Cars Jeans komen in de gelegenheid om gratis te parkeren op P2.

Supporters die met een buscombikaart maar niet met de bus naar het stadion van Excelsior afreizen worden niet toegelaten tot het stadion.

Toegang tot de bus is alleen mogelijk voor supporters met een geldige ADO Den Haag (Seizoen) Club Card in combinatie met een uitgeprint E-ticketing omwisselbiljet en een geldig legitimatiebewijs. Bij het instappen zullen (Seizoen) Club Cards worden gecontroleerd. Houder van de (Seizoen) Club Card dient het omwisselbiljet persoonlijk te hebben aangeschaft.

Voor deze uitwedstrijd gelden de Standaardvoorwaarden van de KNVB. Dit houdt onder andere in dat het meenemen van alcoholhoudende drank niet is toegestaan. Supporters bij wie desondanks toch alcoholhoudende drank wordt aangetroffen, worden niet tot de bus toegelaten.
Op de heenreis zijn glas- en blikwerk in de bus niet toegestaan. Het is toegestaan om ongeopende plastic flesjes mee in de bus te nemen. Het is niet toegestaan deze flesjes bij aankomst in Rotterdam mee uit te bus te nemen.

Vanwege de korte reistijd wordt er onderweg niet gestopt.

Supporters die gebruik maken van de verplichte autocombi dienen tussen 19.00 uur en 20.00 uur hun uitgeprinte E-ticketing omwisselbiljetten te wisselen voor de ingang van de parkeergarage nabij het stadion van Excelsior (P3).

Supporters wisselen hun uitgeprinte E-ticketing omwisselbiljet voor een toegangskaart. Dit gebeurt alleen als de (Seizoen) Club Card ook getoond wordt en het identiteitsbewijs desgevraagd getoond kan worden. Een verplichte autocombi omvat een regeling voor auto's die niet meer dan negen personen kunnen vervoeren.

De geadviseerde rijroute is als volgt.

Den Haag:

  • A20 afslag A16 richting Dordrecht.
  • Afslag Capelle a/d IJssel, Rotterdam-Centrum
  • Eerste stoplicht rechts aanhouden richting Abram van Rijckevorselweg
  • Volgende stoplicht rechtsaf naar Burgermeester Oudlaan.
  • Volg borden ‘Excelsior’ P3.

Let op: Maximale doorrijhoogte Erasmus parkeergarage is 2 meter.

Het is niet toegestaan om op het parkeerterrein en rondom het stadion van Excelsior buiten auto’s alcoholhoudende drank voor handen te hebben.