Meijers en Beugelsdijk praten over langer verblijf, Coremans, Duplan en David in wachtkamer

ADO Den Haag heeft deze week alle spelers met een aflopend contract schriftelijk laten weten dat het de arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd opzegt. Dat betekent niet dat zij ook daadwerkelijk bij de club gaan vertrekken. Voor al die spelers staat de deur voor een langer verblijf in Den Haag eigenlijk open.

Jeffrey van As, Manager Voetbalzaken van ADO Den Haag, is daar duidelijk in. "De CAO bepaalt dat wij de spelers voor 1 april officieel op de hoogte moeten brengen van het opzeggen van de overeenkomst. Maar ik ben met al die spelers al langere tijd in gesprek." 

Meijers en Beugelsdijk
ADO Den Haag probeert aanvoerder Aaron Meijers en verdediger Tom Beugelsdijk langer aan zich te binden. "Met beide heren lopen de gesprekken op dit moment", zegt Van As. "Ik heb het gevoel dat zij openstaan voor een langer verblijf in Den Haag. Met Aaron heb ik het zelfs voorzichtig al gehad over de periode na zijn loopbaan. Dat geeft aan dat het gevoel goed is."

Coremans
Ook Tim Coremans heeft inmiddels een gesprek achter de rug. De doelman heeft te horen gekregen dat de club zeer tevreden over hem is, maar dat een aanbieding nog even op zich laat wachten. "We zijn meer dan tevreden", aldus Van As. "Maar wij hebben de luxe van drie goede keepers en de vraag is of wij ons die situatie ook volgend jaar kunnen permitteren. Daarbij zal Tim toch zelf ook wel eens een seizoen willen gaan spelen. Maar voor hem staat de deur zeker nog op een kier."

Duplan en David
Dat geldt ook voor Edouard Duplan en Trevor David. Ook de opzegging van het contract van deze spelers betekent nog geen definitief einde. Een aanbieding hebben de verdediger en de aanvaller nog niet ontvangen, maar die kan alsnog komen. "Met 'Edu' en Trevor is afgesproken dat we later gaan kijken of er nog een gezamenlijke toekomst is", zegt Van As. "Die gesprekken hebben wij uitgesteld tot het einde van het seizoen."

Kishna
Ook Ricardo Kishna zou volgend seizoen speler van ADO Den Haag kunnen zijn. Maar dat is nog te voorbarig. Van As is daar duidelijk over. "Een fitte Ricardo is natuurlijk altijd welkom bij ons. Maar hij zit nog midden in zijn herstel. Aan het eind van het seizoen weten we meer over zijn fitheid. Voor een langer verblijf zijn meerdere partijen nodig. Lazio Roma, maar natuurlijk ook Ricardo zelf. Dat volgen we uiteraard op de voet en we proberen daar zeker al wat voorwerk in te doen."

Visitors Counter

7900
TodayToday243
YesterdayYesterday245
This_WeekThis_Week488
This_MonthThis_Month4548
All_DaysAll_Days7900
3.85.10.62