Nieuwe tarieven seizoenkaarten 2018 - 2019

Het (reguliere) seizoen 2017 - 2018 zit er bijna op. Eind deze week ontvangen alle Seizoenkaarthouders een brief met daarin alle informatie omtrent het verlengen en eventueel wijzigen van de Seizoenkaart.

We kunnen alvast terugkijken op een goed seizoen. Zowel op het veld als op de tribunes hebben we mooie resultaten geboekt. Zo speelde de ploeg van Fons Groenendijk zich al vroeg veilig en hebben we nog steeds kans op Europees voetbal!

Maar ook op ‘de tribunes’ behaalden we belangrijke successen. Zo verkochten we afgelopen zomer zo’n 800 nieuwe Seizoenkaarten, en kwamen hier in de winterstop nog circa 450 Halve Seizoenkaarthouders bij! Een recordaantal! Onze Trots leeft, en deze opmars willen we natuurlijk graag doorzetten, dus is de club gekomen met een vernieuwd prijsbeleid en aanbod.

Tarieven en vernieuwd aanbod komend seizoen
Wegens het succes van de prijsverlaging op de Aad Mansveldtribune is besloten om ook op de Haaglandentribune een fikse prijsverlaging voor volwassenen en jongeren door te voeren.
Om onze jongste Seizoenkaarthouders langer aan ons te binden zal de kinderleeftijd op alle vakken met 2 jaar verhoogd worden, waardoor kinderen t/m 14 jaar van het kindertarief kunnen profiteren!

Bekijk hier alle tarieven en de vernieuwde vakindeling

Nieuw supporterscafé
Je Seizoenkaart wordt komend seizoen nog meer waard! Het is namelijk direct je entreebewijs tot ons nieuwe supporterscafé in het hoofdgebouw! Stel je voor... Na afloop van de wedstrijd ga je naar het Hoofdgebouw en kom je terecht in een 'Holland Heineken House' achtige sfeer! Je medesupporters zijn er ook en samen doen jullie nog een drankje in de 3e helft; de ultieme afsluiter van je wedstrijddag!

NIEUW: extra aanbod voor het hogere segment
Tot slot introduceren we een geheel nieuw aanbod voor fans die net wat meer willen. De vakken A/B/C bieden het hogere segment mooie plekken op de Eretribune waarmee je niet alleen na, maar ook voor en tijdens de wedstrijd toegang hebt tot ons nieuwe supporterscafé! Bovendien hebben deze kaarten een exclusieve ingang via het nieuwe supporterscafé in het stadion.

Bekijk hier alle tarieven en de vernieuwde vakindeling

Familiepakket voor het gezin
Ook het komende seizoen worden de Familiepakketten weer aangeboden. De pakketten blijven hetzelfde: een pakket voor 1 volwassene en 2 kinderen, en een pakket voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Je betaalt evenveel als normaal, maar bij het Familiepakket krijg je veel extra voordelen:

1. Gratis shawls voor het hele gezin!
2. Elke wedstrijd gratis koffie/ thee en limonade!
3. De 3 of 4 Seizoenkaarten staan geregistreerd op naam van de volwassene en zijn overdraagbaar. Mocht je dus een keer niet kunnen, dan kun je een ander gezin blij maken met 3 of 4 kaarten.

Om je Seizoenkaart te continueren, hoef je niets te doen
Het bedrag wordt op de voor jou gebruikelijke manier in 1, 2 of 8 keer van je rekening afgeschreven, beginnend op of omstreeks 25 mei 2018.
Mocht je wijzigingen willen doorgeven, dien je dit zelf uiterlijk 16 mei 2018 aan te geven via onze nieuwe ‘Mijn ADO Den Haag’ omgeving.

Aanvragen Seizoen Club Card 2018 - 2019
De verkoop van de Seizoenkaart 2018-2019 zal binnenkort van start gaan. Houd hiervoor onze website in de gaten!