Geschreven door  vrijdag 06 juli 2018 09:17

ADO Den Haag heeft het programma van de voorbereiding nu helemaal rond. De oefencampagne wordt afgesloten met twee wedstrijden tegen Griekse tegenstanders. Op 28 juli is Panathinaikos de tegenstander, op 3 augustus speelt ADO Den Haag tegen Aris Saloniki. Beide duels spelen zich af in het Cars Jeans Stadion en zijn uiteraard te bezoeken voor fans.

De wedstrijd tegen Panathinaikos wordt op zaterdag 28 juli om 19.00 afgetrapt. Deze tegenstander eindigde afgelopen seizoen teleurstellend op de elfde plek in Griekenland, maar geldt daar nog altijd als een van de grootste clubs. Het treffen met Aris Saloniki begint op vrijdag 3 augustus ook om 19.00 uur. Deze club promoveerde afgelopen seizoen vanuit de tweede Griekse liga naar het hoogste niveau. Daar kwam Aris al acht jaar onafgebroken uit, voordat het twee jaar terug degradeerde.

Beide duels worden afgewerkt in het Cars Jeans Stadion en zijn toegankelijk voor de fans. Aan de kassa betaal je 10 euro voor een kaartje, via onze e-ticketing kost een toegangsbewijs 7,50 euro. Kinderen (tot en met 14 jaar) betalen, zowel aan de kassa als online, slechts 5 euro.

Laatst aangepast op maandag 22 oktober 2018 11:45