Geschreven door  dinsdag 14 augustus 2018 11:37

Supporters die voor de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo gebruikmaken van de verplichte buscombi dienen zich zaterdag te verzamelen bij ingang 27-28 in de ring van het Cars Jeans Stadion in Den Haag. De instapprocedure begint om 17.00 uur, waarna de bus om 17.15 uur zal vertrekken.

Buscombi
ADO Den Haag stelt supporters die met de auto naar het Cars Jeans Stadion komen voor de buscombi in de gelegenheid om gratis op P2 te parkeren. Supporters die met een buscombikaart maar niet met de bus naar het stadion van Heracles gaan worden niet toegelaten tot het stadion.

Toegang tot de bus is alleen mogelijk voor supporters met een geldige ADO Den Haag (Seizoen) Club Card in combinatie met een uitgeprint e-ticket omwisselbiljet en een geldig legitimatiebewijs. Bij het instappen zullen (Seizoen) Club Cards worden gecontroleerd. De houder hiervan dient het omwisselbiljet persoonlijk te hebben aangeschaft.

Voor deze uitwedstrijd gelden de Standaardvoorwaarden van de KNVB. Dit houdt onder andere in dat het meenemen van alcoholhoudende drank niet is toegestaan. Op de heenreis zijn glas- en blikwerk in de bus niet toegestaan. Het is toegestaan om ongeopende plastic flesjes mee in de bus te nemen. Supporters bij wie toch alcoholhoudende drank wordt aangetroffen, worden niet tot de bus toegelaten.

In de bussen geldt een rookverbod. Er zal alleen op de heenweg bij een fastfood restaurant gestopt worden. Op de terugweg wordt er zonder stop naar het Cars Jeans Stadion teruggereden.

Autocombi
Supporters die gebruik maken van de verplichte autocombi dienen tussen 19.45 uur en 20:40 uur hun uitgeprinte e-ticketing omwisselbiljet te wisselen voor de ingang van het parkeerterrein bij het bezoekersvak.

Supporters wisselen hun uitgeprinte e-ticketing omwisselbiljet in voor een toegangskaart en een parkeerkaart. Dit gebeurt alleen als de (Seizoen) Club Card ook getoond wordt en het identiteitsbewijs desgevraagd getoond kan worden. Een verplichte autocombi omvat een regeling voor auto's die niet meer dan negen personen kunnen vervoeren.

Het is voor supporters van ADO Den Haag niet toegestaan om voorafgaand aan de wedstrijd het centrum van Almelo in te gaan en op het parkeerterrein en rondom het stadion van Heracles buiten auto’s alcoholhoudende drank voor handen te hebben.

Onze supporters worden ontvangen met een kop koffie en een broodje, aangeboden door Heracles Almelo.

Supporters worden verzocht de volgende route te nemen.

• Volg de A1 Apeldoorn – Hengelo tot knooppunt Azelo;
  • Bij knooppunt Azelo neemt u de afslag A35 richting Almelo;
  • Na 4.8 km neemt u de afslag Almelo-Zuid (afslag 30);
  • Na 500 meter gaat u rechtsaf de Henriette Roland Holstlaan op richting Almelo;
  • Houdt na 1.4 km links aan op de Henriette Roland Holstlaan (N349);
  • Rij na 175 meter linksaf de Weezebeeksingel op (richting ziekenhuis/stadion);
  • Na 400 meter slaat u rechtsaf het gastenvak in via de wegafzetting;

Het vak U is P gastenvak/uitvak.

Het MFC blijft op zaterdag gesloten.

Laatst aangepast op vrijdag 17 augustus 2018 12:02