Geschreven door  maandag 03 september 2018 11:58

 

Afbeeldingsresultaat voor RIP Miranda en hoe nu verder?

Haagsche Bluf heeft een initiatief genomen na het overlijden van Miranda Lisse.


Lees hieronder het bericht daarover van de supportersvereniging.
 

,,Iedere ADO Den Haag supporter is ondertussen wel op de hoogte dat 1 van onze fanatieke supporters het gevecht tegen de slopende ziekte heeft verloren. Miranda Lisse is helaas. afgelopen woensdagochtend om 8.30 uur overleden. Miranda wordt komende week op eigen verzoek in besloten kring gecremeerd. Omdat dit haar eigen wens is, geven wij als supporters hier ook gehoor aan.

De meeste oudere supporters weten precies wie Miranda was. Miranda was een bekend gezicht op het oude complex in het Zuiderpark. Ze sloeg weinig thuiswedstrijden over en was regelmatig bij uitwedstrijden. Ook bij de jeugdwedstrijden was ze vaak aanwezig.

Miranda had een eigen mening en die verdedigde ze ook. Natuurlijk waren er mede supporters die het niet met haar eens waren. Er zullen ongetwijfeld ook mensen binnen de club zijn die het niet altijd met haar eens waren. Maar 1 ding stond bij Miranda altijd voorop, dat was onze club.

Na de verhuizing naar het Forepark werden haar bezoeken aan de club minder. Dit kwam door de hogere kosten om de wedstrijden te bezoeken. Maar ook vanwege lichamelijke klachten.

Het leven van Miranda veranderde compleet nadat haar dochter Muriel werd geboren. Alles werd opzij gezet voor haar kleine meid.

Gelukkig heeft ze de liefde voor onze club door weten te geven aan haar dochter. Muriel is nu een bekend gezicht op de Aad Mansveld-tribune.

Muriel moet nu als 15-jarige verder met haar leven zonder haar geliefde moeder. Dit is wat de meeste supporters enorm aangrijpt. Daarom is supportersvereniging Haagsche Bluf benaderd om een collecte voor Muriel te houden rondom de thuiswedstrijd tegen PSV op 15 september. Uiteraard gaan we dat doen en Fansupport zal bij de uitwedstrijd tegen Excelsior ook met de collectebus rondgaan.

Het geld dat wordt opgehaald, zal in overleg met de zus van Miranda op een spaarrekening worden gestort. Met dit spaargeld willen we Muriel steunen om in de toekomst op eigen benen te kunnen staan.

Kan je er niet bij zijn op 1 of 15 september? Dan kan je ook een bijdrage storten op rekeningnummer NL86INGB0007718508 tnv Supportersver Haagsche Bluf o.v.v. Miranda en Muriel.

Come on The Hague! We laten een Haagse meid er toch niet alleen voor staan?''