Geschreven door  dinsdag 18 september 2018 14:45

Supporters die gebruikmaken van de verplichte buscombi voor Vitesse-uit dienen zich zaterdag om 17.45 uur te verzamelen bij ingang 27-28 in de ring van het Cars Jeans Stadion in Den Haag. De bus vertrekt om uiterlijk 18.00 uur. ADO Den Haag stelt supporters die met de auto naar het Cars Jeans komen voor de buscombi in de gelegenheid om gratis op P2 te parkeren.ADO Den Haag stelt supporters die met de auto naar het Cars Jeans stadion komen voor de buscombi in de gelegenheid om gratis op P2 te parkeren.

Supporters die met een buscombikaart, maar niet met de bus naar het stadion van Vitesse gaan, worden niet toegelaten tot het stadion.

Toegang tot de bus is alleen mogelijk voor supporters met een geldige ADO Den Haag (Seizoen) Club Card in combinatie met een uitgeprint E-Ticket omwisselbiljet en een geldig legitimatiebewijs. Bij het instappen zullen (Seizoen) Club Cards worden gecontroleerd. Houder van de Seizoen Club Card dient het omwisselbiljet persoonlijk te hebben aangeschaft.

Voor deze uitwedstrijd gelden de Standaardvoorwaarden van de KNVB. Dit houdt onder andere in dat het meenemen van alcoholhoudende drank niet is toegestaan. Op de heenreis zijn glas- en blikwerk in de bus niet toegestaan. Het is toegestaan om ongeopende plastic flesjes mee in de bus te nemen. Supporters bij wie desondanks toch alcoholhoudende drank bij wordt aangetroffen worden niet tot de bus toegelaten.

In de bussen geldt een rookverbod. In verband met de relatief korte reistijd zal er alleen op de heenweg gestopt worden als dit een tijdige aankomst in het stadion niet in de weg staat.

De supporters die gebruikmaken van de verplichte autocombi dienen tussen 18.30 uur en 18.45 uur hun uitgeprinte E-ticketing omwisselbiljetten te wisselen in het MFC bij het Cars Jeans Stadion in Den Haag. Supporters wisselen in het MFC hun E-ticketing omwisselbiljet voor een toegangskaart. Er wordt tevens een parkeerkaart en de verplichte route gegeven naar het stadion Vitesse. Een verplichte autocombi omvat een regeling voor auto's die niet meer dan negen personen kunnen vervoeren. Het is niet toegestaan om op het parkeerterrein achter het uitvak van Vitesse alcoholhoudende drank buiten auto's voorhanden te hebben en/of te gebruiken.

Supporters die direct naar het stadion van Vitesse afreizen en niet hebben omgewisseld bij het MFC in Den Haag worden niet toegelaten tot het stadion, evenals supporters die te veel hebben gedronken. In het stadion van Vitesse geldt een algeheel rookverbod.

Vanaf 17.30 uur kunnen supporters die naar Vitesse zullen vertrekken terecht voor een bak koffie of een glas frisdrank in het MFC.