Geschreven door  vrijdag 05 oktober 2018 10:09

Er wordt zaterdagavond bij de thuiswedstrijd tegen FC Groningen (18.30 uur) afscheid genomen van drie spelers die ADO Den Haag in de zomerperiode verlieten. Édouard Duplan, Thomas Meißner en Tim Coremans zijn dan aanwezig om afscheid te nemen van de fans.

Duplan, Meißner en Coremans worden ongeveer tien minuten voor de aftrap van het duel met FC Groningen (18.20 uur) uitgezwaaid in het Cars Jeans Stadion. De drie spelers trokken afgelopen zomer de deur achter zich dicht bij ADO Den Haag.

Duplan speelde in drie seizoenen 85 officiële wedstrijden (5 goals) voor ADO Den Haag en maakte de overstap naar Sparta Rotterdam, dat ook Coremans overnam. De doelman stond vier jaar onder contract bij ADO Den Haag (één jaar verhuurd aan FC Dordrecht), waarvoor hij afgelopen seizoen zeer verdienstelijk debuteerde in de uitwedstrijd tegen PSV. Meißner speelde anderhalf jaar voor ADO Den Haag en werd de tweede helft van het vorige seizoen uitgeleend aan Willem II, dat de Duitse verdediger definitief overnam.

Van Tyronne Ebuehi (Benfica) en Bjørn Johnsen (AZ) wordt op een later moment nog afscheid genomen in het Cars Jeans Stadion.