Geschreven door  dinsdag 11 december 2018 14:36

Supporters die gebruikmaken van de verplichte buscombi dienen zich vrijdag te verzamelen bij ingang 27-28 in de ring van het Cars Jeans Stadion in Den Haag. De instapprocedure begint om 16.45 uur, waarna de bus om 17.00 uur zal vertrekken. ADO Den Haag stelt supporters die met de auto naar het Cars Jeans Stadion komen voor de buscombi in de gelegenheid om gratis op P2 te parkeren.

Supporters die met een buscombikaart, maar niet met de bus naar het stadion van Willem II gaan, worden niet toegelaten tot het stadion.

Toegang tot de bus is alleen mogelijk voor supporters met een geldige ADO Den Haag Seizoen- of Clubkaart, in combinatie met een uitgeprint e-ticket omwisselbiljet en een geldig legitimatiebewijs. Bij het instappen zullen Seizoen- en Clubkaarten worden gecontroleerd. De houder van deze kaart dient het omwisselbiljet persoonlijk te hebben aangeschaft.

Voor deze uitwedstrijd gelden de Standaardvoorwaarden van de KNVB. Dit houdt onder meer in dat het meenemen van alcoholhoudende drank niet is toegestaan. Supporters bij wie desondanks toch alcoholhoudende drank wordt aangetroffen, worden niet tot de bus toegelaten. Op de heenreis zijn glas- en blikwerk in de bus niet toegestaan. Het is wel toegestaan om ongeopende plastic flesjes mee in de bus te nemen.

In de bussen geldt een rookverbod. Er zal alleen op de heenweg bij een fastfoodrestaurant gestopt worden. Op de terugweg wordt er zonder  stop naar het Cars Jeans Stadion teruggereden.

Supporters die gebruikmaken van de verplichte autocombi dienen tussen 18.45 uur en 19.45 uur hun uitgeprinte e-ticketing omwisselbiljet te wisselen op het parkeerterrein bij het uitvak. Men hoeft niet om te wisselen bij het MFC in Den Haag. Het is niet toegestaan om het terrein op een eerder tijdstip te betreden. Supporters wisselen hun uitgeprinte e-ticketing omwisselbiljet voor een toegangskaart. Dit gebeurt alleen als de Seizoen- of Clubkaart ook getoond wordt en het identiteitsbewijs desgevraagd getoond kan worden. Een verplichte autocombi omvat een regeling voor auto's die niet meer dan vijf personen kunnen vervoeren. Het is voor supporters van ADO Den Haag niet toegestaan om voorafgaand aan de wedstrijd de stad Tilburg in te gaan en op het parkeerterrein en rondom het stadion van Willem II buiten auto’s alcoholhoudende drank voorhanden te hebben.

Het MFC blijft op de wedstrijddag gesloten.

LET OP!! Supporters die een kaart voor de autocombi hebben aangeschaft, zullen donderdagochtend per mail een verplichte rijroute/parkeerkaart toegestuurd krijgen. Deze dient, net zoals het e-ticket, uitgeprint te worden.

Visitors Counter

TodayToday214