Geschreven door  maandag 14 januari 2019 10:30

Bas Kuipers heeft definitief de deur van Cars Jeans Stadion achter zich dichtgetrokken. De 24-jarige linksachter verliet afgelopen woensdag al het trainingskamp in Belek en is inmiddels medisch goedgekeurd bij zijn nieuwe club. Dat is FC Viitorul Constanta geworden.

FC Viitorul Constanta is een Roemeense club, die gehuisvest is in Ovidiu. Deze plaats ligt dicht bij de grotere stad Constanta. De club werd in 2009 opgericht door Gheorghe Hagi en maakte de afgelopen jaren een stormachtige ontwikkeling door. Na 21 speelrondes is Viitorul de nummer vijf van de Roemeense competitie. Met Bradley de Nooijer en Mailson Lima stonden er al twee spelers met de Nederlandse nationaliteit onder contract bij FC Viitorul. Kuipers speelde in anderhalf jaar tijd tien officiële wedstrijden voor ADO Den Haag.

ADO Den Haag bedankt Bas voor zijn inzet voor ADO Den Haag en wenst hem veel succes in Roemenië.

Visitors Counter

TodayToday244