Geschreven door  maandag 11 maart 2019 15:37

Lijkt het jou leuk om in en rond een voetbalstadion te werken? Heb jij verantwoordelijkheidsgevoel en ben je niet bang om mensen aan te spreken? Wil jij werken in het gezelligste team van Den Haag? Dan is ADO Den Haag op zoek naar jou!

Hoe ziet jouw dag als steward eruit?
Je komt aangelopen, aangereden of aangefietst en je ziet het al liggen: het mooiste stadion van Nederland. Dit wordt vandaag jouw werkplek! Je loopt binnen in het stewardhome en wordt warm begroet door al jouw collega’s. Het belooft een mooie dag te worden en iedereen heeft er zin in.

Je schrijft je in, krijgt je instructies en loopt het stadion binnen. Alle voorbereidingen zijn in volle gang en er heerst een gezellige sfeer in het stadion. Jij bent vandaag met jouw team verantwoordelijk voor jullie tribune. Veiligheid, gastvrijheid en behulpzaamheid zijn de dingen waar jullie voor staan. Jij ben het gezicht van ADO Den Haag en zorgt ervoor dat iedereen aan het einde van de dag met een goed gevoel naar huis gaat.

Jij bent de vraagbaak, het eerste aanspreekpunt. Jij ontvangt de mensen en helpt mensen waar nodig om de weg te vinden in het stadion. Je staat iedereen vriendelijk te woord; gastvrijheid is voor jou vanzelfsprekend. Daarnaast zie jij erop toe dat mensen zich aan de huisregels houden. Vriendelijkheid en respect naar elkaar zijn hierbij cruciaal. Wij willen toch dat iedereen kan genieten van de wedstrijd en een mooie dag beleeft in ONS stadion.

Wat hebben wij te bieden?

• Een baan in het mooiste stadion van Nederland;
  • Werken in het gezelligste team van Den Haag;
  • Een baan met flexibele werktijden;
  • De mogelijkheid om te werken bij uitwedstrijden;
  • Een opleiding tot steward (een mooie opstap naar beveiliger) en regelmatig cursussen;
  • Een jaarcontract (oproep) met de mogelijkheid tot verlenging;
  • En niet onbelangrijk, een salaris van minimaal 10,10 euro en maximaal 16 euro incl. vakantiegeld!

Wat verwachten wij van jou?

• Minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Een flexibele instelling (wedstrijden worden vaak in het weekend gespeeld en aanvangstijden variëren);
  • Je bent representatief en staat sterk in je schoenen;
  • Veiligheid staat bij jou voorop en je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je bent klantvriendelijk en communicatief vaardig;
  • Kennis van beveiliging is niet noodzakelijk, wij verzorgen alle nodige trainingen;
  • Je bent minimaal 18 jaar.

Is jouw interesse gewekt en wil je graag solliciteren? Stuur dan je cv met motivatiebrief naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Visitors Counter

TodayToday214