Geschreven door  vrijdag 14 juni 2019 09:31

Eerder deze dinsdag werd er op meerdere plaatsen gemeld dat de door ADO Den Haag verhuurde Sem Steijn op huurbasis met zijn vader Maurice meegaat naar Al-Wahda, een club uit de Verenigde Arabische Emiraten. Deze berichtgeving is echter voorbarig.

De technische leiding van ADO Den Haag weet en begrijpt dat het een wens van Maurice Steijn is om zijn zoon opnieuw mee te nemen naar zijn nieuwe club, maar op dit moment is er met onze club nog geen contact geweest over een tweede verhuurperiode van Sem Steijn. Er is dus nog geen sprake van een nieuwe overeenkomst. Dit houdt overigens niet in dat ADO Den Haag onwelwillend tegenover een nieuwe uitleenbeurt van Sem Steijn staat.

Sem Steijn staat nog tot medio 2020 onder contract bij ADO Den Haag, dat nog een optie voor een extra seizoen heeft.

Visitors Counter

TodayToday123