Geschreven door  woensdag 07 augustus 2019 13:36

Ben jij een harde werker die lange dagen wil maken? Lijkt het jou leuk om buiten te werken? Heb jij verantwoordelijkheidsgevoel en kan jij het overzicht bewaren? En wil jij werken in het gezelligste team van Den Haag? Dan is ADO Den Haag op zoek naar jou!

Hoe ziet jouw dag als steward BUITENRUIMTE eruit?
Je komt aangelopen, aangereden of aangefietst en je ziet het al liggen: het mooiste stadion van Nederland. Dit wordt vandaag jouw werkplek! Het is vroeg en het wordt een lange dag, maar jij bent er klaar voor! Je meldt je bij het huisje voor de buitenruimte.

Jij en je team zijn de eerste stewards die aanwezig zijn. Het is nog koud, maar het belooft een mooie dag te worden. Jouw team zet alles klaar en de dag kan beginnen. Jullie zorgen er vandaag voor dat het parkeren perfect geregeld is en dat de pers, spelersbussen en supporters goed begeleid worden. Jullie zien de mensen als eerste aankomen en zijn de laatste personen die de gasten zien vertrekken.

Het terrein loopt langzaam leeg en je dag zit er bijna op. Het was een lange dag, maar je hebt lekker gewerkt. Moe en voldaan ga je richting je bed. Klaar voor de volgende wedstrijd.

Wat hebben wij te bieden?

• Een baan in het mooiste stadion van Nederland;
  • Werken in het gezelligste team van Den Haag;
  • Een baan met flexibele werktijden;
  • Een opleiding tot steward (een mooie opstap naar beveiliger) en regelmatig cursussen;
  • Een jaarcontract (oproep) met de mogelijkheid tot verlenging;
  • En niet onbelangrijk, een salaris van minimaal 10,10 euro en maximaal 16 euro inclusief vakantiegeld!

Wat verwachten wij van jou?

• Minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Een flexibele instelling (wedstrijden worden vaak in het weekend gespeeld en aanvangstijden variëren);
  • Je vindt het niet erg om lange dagen te werken (soms 10 à 12 uur);
  • Je bent representatief en staat sterk in je schoenen;
  • Veiligheid staat bij jou voorop en je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je bent klantvriendelijk en communicatief vaardig;
  • Kennis van beveiliging is niet noodzakelijk, wij verzorgen alle nodige trainingen;
  • Je bent minimaal 18 jaar.

Is jouw interesse gewekt en wil je graag solliciteren? Stuur dan je cv met motivatiebrief naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.