ADO Den Haag is 112 jaar geworden en trakteert!

Op 1 februari is onze club 112 jaar oud en dit willen we natuurlijk met iedereen binnen onze club vieren!

Juist nu kan de club de steun van de fans goed gebruiken, dus wat zou nu mooier zijn om morgen, op 3 februari, de wedstrijd tegen Vitesse in een vol huis te spelen?!

Seizoen Club Cardhouders kunnen voor deze wedstrijd GRATIS iemand meenemen. Club Cardhouders krijgen bij aanschaf van een kaartje een extra kaartje gratis!

Vier jij samen met je introducé de verjaardag van ADO Den Haag in het Kyocera Stadion? Bestel direct hieronder je ticket!

Seizoen Club Cardhouders: klik hier om direct je gratis extra kaart te bestellen

Club Cardhouders: klik hier om direct twee kaarten voor de prijs van één te bestellen

Nog geen Club Card? Bekijk direct de voordelen en vraag hem direct aan.