Vakken G, H, M, N, O, P, Q en R uitverkocht bij ADO DH - FC Utrecht

Aanstaande vrijdag opent ADO Den Haag om 19.00 uur het seizoen tegen FC Utrecht. De ploeg van Fons Groenendijk kan vrijdag op veel steun van de fans rekenen want de vakken G, H, M, N, O, P, Q en R zijn al uitverkocht!

Ben jij er vrijdag ook bij?

Fans ZONDER Club Card kunnen via onderstaande button 1 ticket per persoon bestellen.

actiebtn-kaarten

2e kaartje gratis
Om het seizoen gelijk goed te beginnen heeft de club voor (Seizoen) Club Cardhouders het 2e kaartje gratis beschikbaar gesteld.

Dit betekent dat Seizoen Club Card Houders een gratis extra kaart kunnen ophalen/ bestellen.

Club Card Houders krijgen bij het bestellen van een ticket hun 2e kaartje gratis!

Nog geen Seizoen Club Card?
Een Seizoen Club Card geeft vele voordelen ten opzichte van het kopen van losse kaarten. Zo ben je bijvoorbeeld vele malen voordeliger uit!

17 Thuiswedstrijden voor: