Drietal mag ADO verlaten: "Nog niemand geïnformeerd, maar als er interesse is...

Drietal mag ADO verlaten: Nog niemand geïnformeerd, maar als er interesse is...

ADO Den Haag wil meewerken aan een vertrek van Thomas Meissner, Dennis van der Heijden en Mohammed Haddachi. Het drietal heeft weinig uitzicht op speelminuten in de Hofstad en mag ADO verlaten.

De 26-jarige Meissner was afgelopen seizoen nog een vaste waarde centraal achterin, als kompaan van Tom Beugelsdijk. Inmiddels staat hij in de hiërarchie achter Beugelsdijk, Wilfried Kanon en nieuwkomers Bas en Nick Kuipers. "Thomas is niet gelukkig met zijn situatie", bevestigt manager voetbalzaken Jeffrey van As (foto) tegenover Voetbal International. "Er heeft nog geen club naar hem geïnformeerd, maar als er interesse is, zijn wij bereid mee te denken."

Dat geldt ook voor Van der Heijden en Haddachi. De twintigjarige Van der Heijden beleefde in 2016 een spectaculair ADO-debuut met twee goals tegen Excelsior. Sindsdien stokte zijn ontwikkeling. Vorig seizoen werd hij zelfs verhuurd aan FC Volendam. De eveneens twintigjarige verdediger Haddachi wacht nog op zijn debuut voor de hoofdmacht van ADO.

 

BRON: voetbalprimeur

Laat een reactie achter

??????? Joomla 2015