Kom naar de kraker tegen Ajax!

Aanstaande zondag om 14.30 uur staat de 'wedstrijd van het jaar' op het programma tegen Ajax. Een wedstrijd die je natuurlijk niet wilt missen! En uiteraard kan je erbij zijn.

Via ADO Den Haag E-ticketing is het tegenwoordig heel eenvoudig om kaarten te kopen! Selecteer de wedstrijd en vak, reken de tickets af met Ideal en print je kaarten uit!

Je kunt voor deze wedstrijd alleen kaarten bestellen als je een (Seizoen) Club Card hebt. Zowel Seizoen Club Cardhouders als Club Cardhouders kunnen voor deze wedstrijd 2 kaarten bestellen.

Seizoen Club Cardhouders krijgen 10% korting, Club Cardhouders krijgen 5% korting op losse kaarten via E-ticketing. Ga nu snel naar adodenhaag.nl/kaartverkoop en koop vandaag je kaartje nog zodat je er zondag gewoon bij bent!

Kijk HIER voor meer informatie over de wedstrijd.