Informatie vertrektijden NAC Breda

Supporters die gebruik maken van de verplichte buscombi dienen zaterdag te verzamelen om 15.45 uur bij ingang 27-28 in de ring van het Cars Jeans Stadion in Den Haag. De instapprocedure begint om 15.45 uur, waarna de bus om 16.00 uur zal vertrekken.

ADO Den Haag stelt supporters die met de auto naar het Cars Jeans Stadion komen voor de buscombi in de gelegenheid om gratis op P3 te parkeren.

Supporters die met een buscombikaart maar niet met de bus naar het stadion van NAC gaan worden niet toegelaten tot het stadion.

Toegang tot de bus is alleen mogelijk voor supporters met een geldige ADO Den Haag (Seizoen) Club Card in combinatie met een uitgeprint E-Ticket omwisselbiljet en een geldig legitimatiebewijs. Bij het instappen zullen (Seizoen) Club Cards worden gecontroleerd. Houder van de Seizoen Club Card dient het omwisselbiljet persoonlijk te hebben aangeschaft.

Voor deze uitwedstrijd gelden de Standaardvoorwaarden van de KNVB. Dit houdt onder andere in dat het meenemen van alcoholhoudende drank niet is toegestaan. Op de heenreis zijn glas- en blikwerk in de bus niet toegestaan. Het is toegestaan om ongeopende plastic flesjes mee in de bus te nemen. Supporters bij wie desondanks toch alcoholhoudende drank bij worden aangetroffen worden niet tot de bus toegelaten.

In de bussen geldt een rookverbod. Er zal alleen op de heenweg kort gestopt worden. Op de terugweg wordt er zonder stop naar het Cars Jeans Stadion teruggereden.

De supporters die gebruik maken van de verplichte autocombi dienen tussen 16.30 uur en 16.45 uur uitgeprinte E-ticketing omwisselbiljetten te wisselen in het MFC bij het Cars Jeans Stadion in Den Haag. Supporters wisselen in het MFC hun E-ticketing omwisselbiljet voor een toegangskaart. Er wordt tevens een parkeerkaart en de verplichte route gegeven naar het stadion van NAC. Een verplichte autocombi omvat een regeling voor auto's die niet meer dan negen personen kunnen vervoeren. Het is niet toegestaan om op het parkeerterrein achter het uitvak van NAC alcoholhoudende drank buiten auto's voor handen te hebben en/of te gebruiken.

Supporters die direct naar het stadion van NAC in Breda afreizen en niet hebben omgewisseld bij het MFC in Den Haag worden niet toegelaten tot het stadion evenals supporters die teveel hebben gedronken.

Vanaf 15.15 uur kunnen supporters die naar NAC zullen vertrekken terecht voor een bak koffie of een glas frisdrank in het MFC.