Geschreven door  donderdag 02 mei 2019 10:55

Onze Trots leeft. Dit seizoen doorbraken we de ‘magische grens’ van 5.000 Seizoenkaarthouders, wat er uiteindelijk zelfs 5.333 werden. Een recordaantal sinds jaren! Ook ontvingen we bijna 1000 bezoekers per wedstrijd méér dan afgelopen seizoen. Een belangrijk teken van vertrouwen vanuit de supporters waar we erg trots op zijn. Nu is het zaak om door te pakken en snel uit te groeien naar minimaal 6.000 Seizoenkaarthouders!

Seizoenkaart wordt overdraagbaar
Een lang gekoesterde wens van veel supporters gaat in vervulling: de Seizoenkaart wordt vanaf het komende seizoen officieel overdraagbaar bij thuiswedstrijden! Ben je dus een keer zelf verhinderd, kun je iemand anders op jouw Seizoenkaart naar de wedstrijd laten gaan! *

Voor het bezoek aan uitwedstrijden geldt deze overdraagbaarheid niet, en blijft de Seizoenkaart dus persoonsgebonden.

*De oorspronkelijk rechthebbende van het toegangsbewijs is medeverantwoordelijk en medeaansprakelijk voor schade veroorzaakt door de houder van dit toegangsbewijs. De rechthebbende dient te allen tijde desgevraagd de identiteit bekend te maken van de houder aan veiligheidspersoneel en/of medewerkers van ADO Den Haag.

Tarieven '19-'20
Na twee seizoenen op rij de tarieven te hebben verlaagd, is nu bewust gekozen om de tarieven gelijk te houden. Helaas hebben we wel te maken met een verhoging van het BTW-tarief van 6 naar 9%, wat bijvoorbeeld ook voor voedingsmiddelen of een bezoek aan de kapper geldt. Helaas geldt dit nieuwe BTW-tarief vanaf 1 januari 2019 ook voor de aankoop van voetbaltickets en zijn we dus genoodzaakt deze verhoging door te voeren in onze prijzen.

Bekijk hier de tarieven van komend seizoen.

Seizoenkaarthouders bedankt!
Terwijl onze mannen zich nog opmaken voor de laatste twee wedstrijden, ontvangen alle Seizoenkaarthouders eind deze week een brief thuis met daarbij een mooie poster als dank voor hun onvoorwaardelijke steun het (bijna) afgelopen seizoen.

Verder willen we elke Seizoenkaarthouder die er ook het volgende seizoen weer bij is graag belonen! De club biedt in samenwerking met onze hoofdsponsor Cars Jeans iedere Seizoenkaarthouder die verlengt een hippe ADO Den Haag-boxershort aan. Voor de vrouwen is er de optie voor een spijkerstof handtasje van Cars Jeans.

Om aanspraak te maken op deze boxershort of handtas dien je in verband met de fabricage uiterlijk 24 mei je keuze en eventueel maat door te geven via www.adodenhaag.nl/ikverleng.

Je kunt je geschenk dan vervolgens vanaf 1 augustus op vertoon van je Seizoenkaart in de Fanshop op komen halen!

Toegang Haags Heineken Huis wordt uitgebreid
Vanaf het komende seizoen wordt het voor Seizoenkaarthouders op de vakken T/U/V/W mogelijk om NA de wedstrijd naar het Haags Heineken Huis te gaan voor de derde helft. De toegang is uitsluitend mogelijk via de ingang aan de buitenkant van het stadion, op vertoon van je Seizoenkaart.

Wijzigingen doorgeven
Mocht je als Seizoenkaarthouder het aantal betaaltermijnen willen wijzigen, een vak wissel willen doorgeven óf je Seizoenkaart stop willen zetten, dien je dit uiterlijk 17 mei 2019 aan te geven via mijn.adodenhaag.nl.

Geef je voor deze datum geen wijziging door, dan zal de afschrijving van de Seizoenkaart vanaf 25 mei 2019 in hetzelfde aantal termijnen als in 2018 per automatische incasso worden uitgevoerd.

Seizoenkaart ’19-’20 bestellen
De (online) verkoop van de Seizoenkaart ’19-’20 zal binnenkort van start gaan. Houd hiervoor onze kanalen in de gaten!