ADO Den Haag had meer dan een week twee spelers op proef - Hakeem Araba en Mike Havekotte - en heeft de twee spelers inmiddels op de hoogte gesteld van de voorlopige plannen. Araba krijgt geen aanbieding en wordt daarom in de wachtkamer geplaatst, maar met Havekotte gaat de club in gesprek over een mogelijke samenwerking.
 

Spits Araba traint dus niet meer mee, terwijl doelman Havekotte wel aanwezig blijft in het Cars Jeans Stadion. Vanaf donderdag is ook de 26-jarige Spanjaard Biel Company op proef bij ADO Den Haag.

lr180704ab17391


 
ADO Den Haag heeft het programma van de voorbereiding nu helemaal rond. De oefencampagne wordt afgesloten met twee wedstrijden tegen Griekse tegenstanders. Op 28 juli is Panathinaikos de tegenstander, op 3 augustus speelt ADO Den Haag tegen Aris Saloniki. Beide duels spelen zich af in het Cars Jeans Stadion en zijn uiteraard te bezoeken voor fans.

De wedstrijd tegen Panathinaikos wordt op zaterdag 28 juli om 19.00 afgetrapt. Deze tegenstander eindigde afgelopen seizoen teleurstellend op de elfde plek in Griekenland, maar geldt daar nog altijd als een van de grootste clubs. Het treffen met Aris Saloniki begint op vrijdag 3 augustus ook om 19.00 uur. Deze club promoveerde afgelopen seizoen vanuit de tweede Griekse liga naar het hoogste niveau. Daar kwam Aris al acht jaar onafgebroken uit, voordat het twee jaar terug degradeerde.

Beide duels worden afgewerkt in het Cars Jeans Stadion en zijn toegankelijk voor de fans. Aan de kassa betaal je 10 euro voor een kaartje, via onze e-ticketing kost een toegangsbewijs 7,50 euro. Kinderen (tot en met 14 jaar) betalen, zowel aan de kassa als online, slechts 5 euro.


Van maandag 4 juni tot en met maandag 25 juni is het niet mogelijk om een bezoekje te brengen aan de Fanshop bij het Cars Jeans Stadion. Wegens een verbouwing is de winkel dan gesloten. Uiteraard kunnen er online wel bestellingen worden geplaatst in deze periode. Op dinsdag 26 juni gaat de Fanshop dus weer open.

We rekenen tijdens de verbouwing van de fanshop geen verzendkosten voor de online bestellingen. Klik hier om naar de website van onze Fanshop te gaan en het assortiment te bekijken.

Belangrijk: wegens de verbouwing van de winkel is Ticketing verplaatst naar het hoofdgebouw. Voor Seizoen- en losse wedstrijdkaarten kunt u vanaf heden dus niet meer in de Fanshop, maar in het hoofdgebouw terecht.


Definitief speelschema Eredivisie 2018/2019

maandag 18 juni 2018 13:36 Geschreven door

De KNVB heeft het definitieve speelschema voor het nieuwe seizoen bekend gemaakt. Ten opzichte van het conceptprogramma dat eerder deze week bekend gemaakt werd zijn er twee wijzigingen. De thuiswedstrijden tegen NAC en FC Utrecht worden beide om 18.30 uur i.p.v. 20.45 uur gespeeld.

ADO Den Haag start het nieuwe seizoen op zondag 12 augustus 12.15 uur met een thuiswedstrijd tegen FC Emmen. In de tweede speelronde speelt de ploeg van Fons Groenendijk uit bij Heracles Almelo, waarna ADO Den Haag de derde speelronde Fortuna Sittard thuis ontvangt op vrijdag 24 augustus 20.00 uur.

ADO Den Haag speelt zes thuiswedstrijden op zondag, twee op vrijdagavond, acht op zaterdagavond en één op donderdagavond.

Importeer hier het schema in je eigen kalender!
Via deze link kun je het complete speelschema direct in jouw agenda importeren!

Klik op de afbeelding voor een grote versie.

Volwassenen beleven onze wedstrijden voor nog geen €9,- per wedstrijd! Bestel direct je Seizoenkaart '18-'19! 


De Seizoenkaarten gaan als warme broodjes over de toonbank! Tijdens de eerste verkoopdag verzekerden al ruim 100 fans zich van een plekje in het Cars Jeans Stadion.

Vorige zomer werden in totaal 831 nieuwe Seizoenkaarten verkocht. Dat er nu binnen één dag al ruim 100 zijn verkocht voorspelt dus veel goeds!

Lage tarieven
De Seizoenkaart is onder andere zo aantrekkelijk vanwege de lage tarieven. Zo beleven volwassenen al voor nog geen 9 euro per wedstrijd een heel seizoen in het stadion!
Bekijk hier alle prijzen en voorwaarden.

Welkomstcadeau naar keuze
Naast de 17 thuiswedstrijden krijg je ook nog een welkomstcadeau naar keuze! Zo kun je kiezen uit 
- €15,- fanshoptegoed
- €15,- horecategoed
- óf een extra GRATIS kaart voor de 1e thuiswedstrijd van het seizoen! (m.u.v. Ajax, Feyenoord en PSV)

Eenvoudig online te bestellen
De Seizoenkaart is eenvoudig online te bestellen via onderstaande button. Als je alleen maar thuiswedstrijden wil bezoeken krijg je de Seizoenkaart automatisch thuisgestuurd. Wil je ook uitwedstrijden bezoeken? Dan dien je even langs het stadion te komen om een biometrische foto te laten maken. In verband met de verhuizing van onze Ticketingafdeling naar het hoofdgebouw kan dit vanaf 1 juni!

Beleef jij het komende seizoen ALLE 17 thuiswedstrijden in het Cars Jeans Stadion?