SvHaagscheBluf

Het gaat snel met de kaartverkoop voor de kraker van zondag tegen Ajax! Zo is de Lex Schoenmaker Familietribune al bijna uitverkocht. Voor die tribune zijn alleen nog kaarten beschikbaar voor vak W. Ook vak S is erg geschikt voor kinderen (zie afbeelding).

Daarnaast zijn ook de vakken A, C, D, F, G, H, M, O, P, Q, R, T, U en V uitverkocht.

Wil je de wedstrijd nog bijwonen? KLIK HIER OM DIRECT ONLINE KAARTEN TE BESTELLEN

Of koop je kaartje zondag vanaf 11.30 uur bij de stadionkassa!

Let op: kom vanwege de verwachte drukte op tijd naar het stadion!


 

Woensdag 20 september speelt ADO Den Haag in de eerste ronde van de KNVB Beker een uitwedstrijd tegen landskampioen Feyenoord. En daar kun je bij zijn!

(S)CC houders kunnen tot en met maandag 18 september 2017 18.00 uur kaarten kopen voor de verplichte buscombi.

De prijs bedraagt € 20,-. Tickets zijn HIER aan te schaffen.

Houders van de (S)CC dienen het omwisselbiljet persoonlijk aan te schaffen. Men dient er rekening mee te houden dat de instapprocedure omstreeks 17.15 uur bij het Cars Jeans Stadion van ADO Den Haag zal aanvangen.

In het uitvak van Feyenoord zijn lage lexaanwanden aan de voorzijde waar overheen kan worden gekeken. Op verzoek van ADO Den Haag zal het net aan de voorzijde voor deze wedstrijd omhoog worden getrokken voor een vrij uitzicht. ADO Den Haag heeft vertrouwen in haar supporters dat dit voor omringende vakken niet tot ongerief leidt.


De zomer kruipt langzaam naar z'n einde. De temperaturen dalen. Maar geen nood! In de Fanshop van ADO Den Haag zijn drie nieuwe shawls verkrijgbaar die jou een warme winter bezorgen!

Shawl ADO Since 1905 € 14,95

Shawl donker groen € 14,95

Shawl groen geel € 14,95


De gemeente Den Haag heeft vrijdag besloten de bekerwedstrijd tussen SVV Scheveningen en Ajax op woensdag 20 september (18.30 uur) te laten spelen in het Cars Jeans Stadion. De gemeente heeft namelijk geconcludeerd dat de accommodatie van SVV Scheveningen, Sportpark Houtrust, onvoldoende toereikend is om een veilig verloop van de wedstrijd te kunnen garanderen. Na grondige afwegingen en overleg met direct betrokkenen heeft men het Cars Jeans Stadion wel geschikt bevonden.

Voor informatie over kaartverkoop en voor alle andere vragen in relatie tot de wedstrijd SVV Scheveningen – Ajax verwijzen we u naar SVV Scheveningen (www.svvscheveningen.nl).

ADO Den Haag speelt dezelfde avond haar uitwedstrijd voor de KNVB beker tegen Feyenoord in Rotterdam.


Kom naar de kraker tegen Ajax!

Gepubliceerd in Laatste Nieuws september 11 2017 0

Aanstaande zondag om 14.30 uur staat de 'wedstrijd van het jaar' op het programma tegen Ajax. Een wedstrijd die je natuurlijk niet wilt missen! En uiteraard kan je erbij zijn.

Via ADO Den Haag E-ticketing is het tegenwoordig heel eenvoudig om kaarten te kopen! Selecteer de wedstrijd en vak, reken de tickets af met Ideal en print je kaarten uit! 

Je kunt voor deze wedstrijd alleen kaarten bestellen als je een (Seizoen) Club Card hebt. Zowel Seizoen Club Cardhouders als Club Cardhouders kunnen voor deze wedstrijd 2 kaarten bestellen.

Seizoen Club Cardhouders krijgen 10% korting, Club Cardhouders krijgen 5% korting op losse kaarten via E-ticketing. Ga nu snel naar adodenhaag.nl/kaartverkoop en koop vandaag je kaartje nog zodat je er zondag gewoon bij bent!

Kijk HIER voor meer informatie over de wedstrijd.


De eerste drie wedstrijden van het seizoen leverden geen punten op voor ADO Den Haag. Tegen Willem II in Tilburg moest daar zaterdagavond verandering in komen. En dat gebeurde ook. Dankzij twee doelpunten van Nasser El Khayati won de ploeg van trainer Fons Groenendijk met 1-2.

In de basisopstelling van ADO Den Haag niet veel verrassingen. Na een schorsing keerde Wilfried Kanon terug in het centrum van de verdediging. Daardoor schoof Danny Bakker, die zijn 100e Eredivisiewedstrijd speelde, weer door naar het middenveld. Dat ging ten koste van Donny Gorter. De enige naam die niet iedereen van tevoren had opgeschreven, was die van Elson Hooi. Hij kreeg van Groenendijk zijn eerste basisplek. Melvyn Lorenzen begon daarom op de bank. Datzelfde gold voor de nieuwe mannen Erik Falkenburg en Ricardo Kishna. Laatstgenoemde viel in de tweede helft wel in.

Beide teams leken in de eerste helft het belang van de wedstrijd te voelen. Want een nederlaag was voor zowel Willem II als ADO Den Haag geen optie, aangezien ze allebei nog op nul punten stonden na drie duels. De thuisploeg liet de Hagenaars het spel maken, maar die hadden daar zichtbaar moeite mee. De vrije man werd zelden gevonden, mede door de onzuivere passing. Er konden dan ook nauwelijks kansen genoteerd worden. In de eerste twintig minuten was alleen Bjørn Johnsen dichtbij (miste een kopbal uit een voorzet van Hooi). En Willem II kreeg de beste kans in de schoot geworpen na een fout van Tyronne Ebuehi. Etien Velikonja kon niet profiteren.

Dat het eerste doelpunt uit een standaardsituatie kwam, kon niet verrassend genoemd worden. Het gebeurde uit een penalty. Hooi werd neergelegd in het zestienmetergebied. De strafschop ging er eenvoudig in via El Khayati. Met de 0-1 stand zochten de teams de kleedkamers op.

In de tweede helft bleek de onzekerheid bij beide ploegen nog niet weg. Wederom veel balverlies waardoor er nauwelijks uitgespeelde kansen ontstonden. Pas na 64 minuten moest een van de keepers weer in actie komen. Die van Willem II in dit geval. Hij tikte een vlammend schot van Sheraldo Becker net over de lat. Even later nog een grotere kans voor Johnsen, maar hij dacht dat hij in buitenspelpositie stond. Zijn schot miste daardoor precisie.

Willem II zag de tijd verstrijken en ging daarom wat nadrukkelijker op zoek naar het vijandelijke doel. Dat leverde in de 77e minuut ook succes op. Na een voorzet van links van Ismail Azzaoui kwam Fran Sol goed voor zijn tegenstander Kanon. De Spanjaard tikte vervolgens de gelijkmaker binnen.

Na de 1-1 gebeurde er opeens van alles. Zo moest Zwinkels redding brengen op een inzet van Ben Rienstra. Aan de andere kant werd een inzet van El Khayati net over getikt. Niet lang daarna kon de middenvelder wel juichen. Halverwege de helft van Willem II kreeg hij de bal aangespeeld. Hij sloopt richting de ‘zestien’, kapte zijn tegenstander uit en met een geplaatst schot zette hij de 1-2 op het scorebord. In blessuretijd was Willem II nog dichtbij de 2-2, maar Zwinkels en het houtwerk voorkwamen dat. Zo was de eerste overwinning van ADO Den Haag van dit seizoen een feit.

Door de overwinning stijgt ADO Den Haag voorlopig naar de dertiende plek in de Eredivisie. Volgend weekend staat voor ADO Den Haag de ‘wedstrijd van het jaar’ op het programma tegen Ajax. De Amsterdammers komen op zondag 17 september in Den Haag op bezoek. Om 14.30 uur wordt er afgetrapt in het Cars Jeans Stadion.


Sneller dan verwacht staat de nieuwe naam van het stadion op het dak. Vanochtend voor negen uur prijkten de nieuwe letters het het Cars Jeans Stadion.

De naamswijziging was voor vandaag en morgen gepland. Vandaag zouden de letters worden geplaatst en morgen afgemonteerd. De monteurs begonnen echter al in alle vroegte aan de klus die voorspoedig verliep: de negen nieuwe letters pronkten voor negenen al op het stadion naast het Prins Clausplein.

Maandag werden de levensgrote letters van de voormalige hoofdsponsor Kyocera verwijderd. De letters van de Japanse multinational zijn nu vervangen door die van het Nederlands spijkerbroekenmerk. Die koos er overigens voor om hetzelfde lettertype te gebruiken het woord ‘stadion’, dat al op het gebouw stond. Kyocera gebruikte een ander lettertype dat bij zijn logo hoorde.

Cars Jeans is de opvolger van sportschoolketen Basic Fit als shirtsponsor van de club. De overeenkomst heeft een duur van drie jaar en gaat morgen in.

Bron foto: Rob Ravestein

Bron: ad


Na lang wachten heeft FC Den Haag de gewenste creativiteit binnen. Middenvelder Nasser El Khayati tekent woensdagmiddag een driejarig contract bij de club. Hij komt over van Queens Park Rangers.

Het was geen geheim dat FCDH geïnteresseerd was in El Khayati. Half juli kreeg de middenvelder van Queens Park Rangers al te horen dat hij uit mocht kijken naar een nieuwe club. In goed overleg is zijn contract bij de Londense club ontbonden en komt hij transfervrij over naar Den Haag.

De middenvelder zelf is blij: ‘Eindelijk mag ik het groen-gele shirt weer aantrekken. Ik heb echt een band opgebouwd met spelers, staf, medewerkers en fans. Het was daarom altijd de intentie om hier te blijven. Gelukkig zijn de clubs eruit gekomen. Dat ik voor drie jaar teken, geeft aan dat ik hier echt iets wil opbouwen.’

‘Het niveau opkrikken’

De komst van de 28-jarige El Khayati stemt manager voetbalzaken Jeffrey van As tevreden: ‘Nasser heeft het niveau van het team afgelopen seizoen weten op te krikken. Hij is technisch zeer vaardig, werkt hard en heeft als aanvallende middenvelder een neusje voor de goal. Precies het type dat wij zochten.’

El Khayati werd vorig seizoen in de tweede seizoenshelft gehuurd van de Queens Park Rangers en maakte indruk met zijn assists en doelpunten. In de wedstrijd tegen Sparta schoot hij de Haagse club veilig.


Afbeeldingsresultaat voor prioriteitsaandeel

Het prioriteitsaandeel van de gemeente wordt niet overgedragen aan de supporters.

Dat meldt supportersvereniging Haagsche Bluf na een gesprek met bewindvoerders Ben Knüppe en Job van der Have.

De gemeente Den Haag doet afstand van het prioriteitsaandeel. De fanclub wilde dat aandeel graag overnemen om op die manier een zetel in de raad van commissarissen te bemachtigen.

Volgens Knüppe kan het aandeel niet worden overgedragen. Er zijn afspraken gemaakt met United Vansen en de vereniging HFC ADO over de besturing van de club. Aan dat evenwicht mag volgens de bewindvoerders niet worden getornd.

Knüppe en Van der Haven willen als alternatief voor een RvC-zetel wel een á twee jaar met de supportersvereniging rond de tafel.


Drietal mag ADO verlaten: Nog niemand geïnformeerd, maar als er interesse is...

ADO Den Haag wil meewerken aan een vertrek van Thomas Meissner, Dennis van der Heijden en Mohammed Haddachi. Het drietal heeft weinig uitzicht op speelminuten in de Hofstad en mag ADO verlaten.

De 26-jarige Meissner was afgelopen seizoen nog een vaste waarde centraal achterin, als kompaan van Tom Beugelsdijk. Inmiddels staat hij in de hiërarchie achter Beugelsdijk, Wilfried Kanon en nieuwkomers Bas en Nick Kuipers. "Thomas is niet gelukkig met zijn situatie", bevestigt manager voetbalzaken Jeffrey van As (foto) tegenover Voetbal International. "Er heeft nog geen club naar hem geïnformeerd, maar als er interesse is, zijn wij bereid mee te denken."

Dat geldt ook voor Van der Heijden en Haddachi. De twintigjarige Van der Heijden beleefde in 2016 een spectaculair ADO-debuut met twee goals tegen Excelsior. Sindsdien stokte zijn ontwikkeling. Vorig seizoen werd hij zelfs verhuurd aan FC Volendam. De eveneens twintigjarige verdediger Haddachi wacht nog op zijn debuut voor de hoofdmacht van ADO.

 

BRON: voetbalprimeur


Pagina 1 van 19
??????? Joomla 2015